Auto opkopers

Een auto verkopen op een tweedehands verkoopsite kan een goede manier zijn om uw auto te verkopen. Het nadeel is alleen wel dat er veel gedoe bij komt kijken. Ongemakkelijke onderhandelingen, mensen aan de deur en het proefritje waar u onbekenden uw auto meegeeft. Zeker omdat auto’s verkopen niet uw dagelijkse bezigheid is.

Auto opkopers

Om dit te voorkomen, kan u uw auto aan auto opkopers verkopen. Dit zijn gespecialiseerde bedrijven op het gebied het opkopen van tweedehands auto’s. Deze bedrijven zijn er in grote getalen. Toch is een groot deel van deze opkopers niet altijd even eerlijk en komen zij de gemaakte afspraken niet na. Het imago van auto opkopers in het algemeen is daarom niet altijd even positief.

Bij directgeldvooruwauto.nl laat u simpel, snel en geheel vrijblijvend uw auto taxeren. Ons team van ervaren tweedehands auto opkopers zal u binnen één uur na de aanvraag voorzien van een marktconform en gegarandeerd bod. Met een gegarandeerd bod bedoelen wij ook een écht gegarandeerd bod. Zo plukt ú de vruchten, zonder teveel gedoe.

1

Vraag een bieding aan

Inspecteer uw eigen auto met de eenvoudige en professionele inspectiemodule, het duurt hooguit 5 min maar doe dit goed! Zodat wij de waarde nauwkeurig kunnen bepalen, zo voorkomen we teleurstellingen achteraf.

2

Ontvang een bieding

Ons team van taxateurs geeft u op werkdagen binnen 1 uur een gegarandeerd bod! Ons bod blijft 5 dagen geldig.

3

Accepteer het bod

Accepteert u ons bod binnen deze periode? Dan maken wij met u een afspraak wanneer u de auto bij ons komt brengen.

4

Afronding verkoop

U levert de auto bij ons in, een van onze medewerkers controleert samen met U de auto, handelt de papierwinkel af en het geld wordt met de vergoeding voor de terugreis per direct op uw rekening gestort.

Snel je auto verkopen zonder teveel gedoe en voor een goede prijs?

Ervaar het zelf!