Auto opkopers

U staat op het punt uw auto te verkopen. Maar wat is nu eigenlijk de meest prettige en betrouwbare manier om dit te doen? Een auto opkoper inschakelen is een goede optie. Binnen de automarkt zijn er veel auto opkopers actief waar u uw auto aan kunt bieden. Een auto afnemer taxeert uw auto waarop vervolgens een bod wordt uitgebracht. Voor u als verkoper is het belangrijk een opkoper te vinden die betrouwbaar is. Waar u een ‘goed gevoel’ bij heeft.

Auto opkopers

Wij als directgeldvooruwauto.nl hebben een zeer prettige en eenvoudige werkwijze om uw auto te kopen. Bovendien is het aanvragen van een taxatie bij ons geheel gratis en vrijblijvend.

Aan de hand van vier stappen die u kunt doorlopen op onze website, vraagt u een bod aan voor uw auto. Het is belangrijk dat u de vragen die er gesteld worden, zo goed mogelijk beantwoord en dat u uw auto zo goed mogelijk beschrijft. Liever te veel informatie dan te weinig! Door de vele ervaringen die we inmiddels op hebben gedaan weten we dat juist deze werkwijze zonder onaangename verrassingen gepaard zullen gaan.

Zodra u onze eenvoudige maar professionele inspectiemodule heeft toegepast op uw auto ontvangt u van ons team van taxateurs binnen een uur gegarandeerd een bod tijdens werkdagen. Ons bod blijft vijf dagen geldig. Accepteert u ons bod? Dan maken we een afspraak wanneer u uw auto komt brengen. Samen met u en een van onze medewerkers controleren wij uw auto dan nog een keer, waarna we de administratie van uw auto afhandelen. Het bedrag wordt direct op uw rekening gestort, samen met 50,00 euro voor uw terugreis. Goed geregeld toch?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op: info@directgeldvooruwauto.nl of bel ons: 088 234 234 3