Wat is mijn auto waard?

Het is erg moeilijk om de emotionele waarde van uw auto in kaart te brengen. Maar de dagwaarde en inruilwaarde kan u vrij eenvoudig checken op allerlei websites. Het nadeel hiervan is dat de informatie niet altijd actueel is. De waarde verandert voortdurend. Zo heeft u onder andere te maken met afschrijving, vraag en aanbod en het aantal kilometers op de teller. Via directgeldvooruwauto.nl kan u snel en vrijblijvend een waardebepaling van uw auto aanvragen.

Wat is mijn auto waard?

Waarom ontvangt u van ons de beste bieding?

  • Door een 10-koppig team van ervaren en menselijke taxateurs die jaarlijks zo’n 300.000 biedingen doen.
  • Omdat directgeldvooruwauto.nl naast de nationale ook op de internationale afzetmarkt actief is. Door deze grote afzetmarkt is de kans dat de auto verkocht wordt groter, omdat er meer potentiële kopers bereikt worden.
  • Door 6 dagen in de week 10 uur per dag open te zijn. 
  • Met behulp van onze tips voor het verkopen van uw auto wacht de beste bieding op u!

Hoe zorgen we dat de bieding marktconform is?

De taxateur start met het bekijken van de foto’s en voor een algehele indruk. Vervolgens bekijkt hij of de auto meerdere eigenaren heeft gehad. De onderhoudshistorie is de volgende factor. Na de eerste drie stappen genomen te hebben gaat de taxateur de diepte in. De ‘echte’ staat van de auto wordt bepaald op basis van de optische en technische onvolkomenheden aangegeven bij de aanvraag. Het schadeverleden speelt hierin een belangrijke rol. Op basis van een vergelijkend marktonderzoek en de opbrengst van de auto, wordt de bestemming bepaald. Door jaarlijks meer dan 300.000 biedingen te doen, zijn de meeste auto’s ons bekend, en zo kunnen wij snel weten hoeveel de auto op gaat brengen. De taxateur die uw auto behandeld, is niet de enige die uw auto beoordeeld. Een tweede taxateur zal de auto beoordelen zonder hierover met de eerste taxateur te spreken. De taxaties worden vervolgens gecombineerd om zo tot het perfecte bod te komen. Zodoende ontvangt u binnen 1 uur een gegarandeerd bod!

Hoe zorgen we dat de bieding marktconform is?

Benieuwd naar wat uw auto waard is?

Vraag vrijblijvend een taxatie aan en krijg binnen 1 uur een marktconforme taxatie van uw auto!