Over ons

Wij vinden dat het verkopen van uw auto makkelijker en eenvoudiger moet kunnen dan nu in de markt mogelijk is. Bij directgeldvooruwauto.nl ontvangt u een echt bod! Dat wil zeggen een bieding gedaan door één van onze taxateurs en niet door een computer. Dus èchte mensen achter de knoppen.

Ons team van taxateurs zorgt ervoor dat u binnen één uur na het aanvragen van een bieding een gegarandeerd bod ontvangt. Indien de bieding buiten openingstijden aangevraagd wordt, ontvangt u de volgende werkdag voor 10.00 uur een bod. 

Om u een goed bod te doen hebben onze taxateurs een goede en complete omschrijving van uw auto nodig. Wij zijn van mening dat u zelf de beste omschrijving van uw auto kunt geven en dat dit eenvoudig en snel moet kunnen. U kunt bij ons met uw mobiele telefoon in enkele minuten uw auto professioneel inspecteren. 

Dit zal uiteindelijke resulteren in een goede en gegarandeerde bieding, zoals beloofd. En nog belangrijker geen teleurstelling achteraf, nadat u uw auto aan ons verkocht heeft. 

Eenvoudig, transparant, snel en geen teleurstellingen dat is directgeldvooruwauto.nl.